Kaffe tip

Eksperimenterer lidt med min hjerne

HjerneAktivitet

Vidste du, at man kan påvirke sine hjernebølger, så de ændrer frekvens? Det vidste jeg ikke ind til for nyligt!

I vidt forskellige sammenhænge er jeg i løbet af de seneste uger stødt på information omkring hjernebølger. Lidt pudsigt, for det er ellers ikke et område, jeg har beskæftiget mig med tidligere.

Se lidt her fx Kunstnere bruger hjernebølger til at skabe musik eller Helikopter flyver ved tankens kraft.

 

Hjernebølger

Det har ført til, at jeg er gået i gang med et lille hjerne-eksperiment. I sin simplicitet går det blot ud på, at jeg ét kvarter om dagen i 7 dage slapper af med øre-bøffer i ørerne og lytter til en bestemt lyd-fil. Lyd-filen har jeg fra Brain Evolution System, der har udviklet et lydspor, der indeholder toner, der vibrerer på specifikke frekvenser sammensat med lyden af vand – vand der fosser afsted i en elv, vand der ridsler stille igennem en å, vand der drypper i en grotte og lignende. Lydsporet er komponeret sådan, at tonernes og lydenes frekvenser påvirker hjernens elektromagnetiske bølger og bringer dem i harmoni og balance. Deres lydspor er udviklet på baggrund af mange års naturvidenskabelig forskning vel at mærke. Så det er ikke hokus pokus. Og det er frem for alt fuldstændig sikkert.

Jeg har nu kørt eksperimentet i nogle dage og min oplevelse af det er så positiv, at jeg har lyst til at fortsætte ud over de 7 dage.
Mens jeg ligger og slapper fuldstændigt af med øre-bøfferne i ørerne gør jeg, hvad jeg kan for at lytte. Bare lytte. Og smide alt mit tankemylder ud af hovedet.
Når de 15 minutter er gået og lydene ebber ud, har jeg hver gang en følelse af ultimativ afslappelse i kroppen og hovedet. Hvis jeg var stresset eller bekymret er de følelser forsvundet og jeg føler mig derimod virkelig positivt indstillet.
Et par gange har jeg lyttet til det, lige inden jeg skulle sove og hold nu op, hvor falder jeg hurtigt tungt i søvn! Tit har jeg ligget i lang tid inden jeg har kunnet falde i søvn, fordi tanker har faret rundt i hovedet på mig. SÅ rart at slippe for!

Jeg er helt sikkert ikke færdig med at eksperimentere med mine hjernebølger ;o)

Du kan jo også prøve 🙂 Lyssporet på 15 minutter er gratis.

PS. Jeg bliver ikke betalt for at udtale mig. Havde bare lige lyst til at dele noget godt med dig 🙂

Hjernen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kaffe tip