Eksperimenterer lidt med min hjerne

Screw it, just do it!

Hvad er der at være bange for? Hvad holder os tilbage? Hvorfor gør vi ikke bare dét, vi drømmer om at gøre? Dét der får vores hjerte til at banke en tand kraftigere; Dét som vi tænker på hver eneste dag…

NeverGiveUp

…som Winston Churchill sagde i sin tid.

Iværksætteren i min mave vil ud. Hun råber derindefra: “Se mig! Hør mig! Gør noget ved mig!!!” Jeg bliver nødt til at lytte – og handle. Jeg ved, hun vil blomstre, hvis jeg vander hende og lader hende komme ud i lyset.

Mulighedernes døre står på vid gab omkring mig. Jeg skal bare turde gå igennem dem. Og hvad kan der ærlig talt ske af forfærdelige ting og sager? At jeg får en overvældende bunke nej’er? Der har jeg vedtaget forlængst, at nej’er er som vand på gåsefjer – de preller bare af mig. At folk vil holde op med at kunne li’ mig og ‘droppe’ mig? Hvis det er tilfældet, var de jo egentlig heller ikke værd at samle på. At jeg ikke kan klare mig økonomisk? Så må jeg jo bare have et deltidsjob ved siden af, som giver mig en forudsigelige indkomst ind til mine iværksætter-vinger kan bære.

Og så er der stemmen, der siger, hvad så med din læreruddannelse? Og din akademiske kandidatgrad i pædagogisk antropologi? Skal du ikke have et godt job, hvor du kan bruge dine fine uddannelser?
“Neeeehj!”, råber hun dybt nede i min mave, “ikke et JOB! Det tager din frihed! Det sætter KUN begrænsninger for dig. Lad være med at hoppe på dét gamle koncept. JOB hører en uddød tidsalder til – industri-alderen. Vi er i informationsalderen nu. Arbejdsmarkedet er bare lidt langsomtopfattende og ikke særligt omstillingsparat.”

Hende iværksætteren i min mave har Robert Kiyosaki, Darren Hardy, Donald Trump og Paul Zane Pilzer som sine mentorer, så jeg ved egentlig godt, at hun ved, hvad hun snakker om.

Jeg drømmer om friheden ved at være selvstændig… Er ret sikker på, jeg finder modet til at lukke hende iværksætteren ud. Er ret sikker på, at jeg kommer til at udleve min drøm. Er det ikke bare at beslutte sig for det? At vedtage: Det vil jeg. Jeg vil forfølge og udleve min drøm!

Screw it, Just do it!! som Sir Richard Branson har sagt så tit.

ScrewItJustDoItDontThinkTooMuch

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Eksperimenterer lidt med min hjerne