Screw it, just do it!

Raffinerede illustrationer!

GirlReadingWithBird

 

Wow…er VILD med Esra Røise’s værker…!!! Er aldrig stødt på hendes ting før… Er du?

Jeg er ved at indrette et rum, hvor jeg vil lave en hyggelig læse-krog. En krog med en rar lænestol, en flot lampe omgivet af boghylder fyldt med alt lige fra eventyrbøger til faglitteratur. Illustrationen ovenfor af pigen, der læser, måååå jeg have! Den vil give en super flot og cool finish og sætte fantasien i gang. For hvad mon hun læser? 🙂

Hvis jeg arbejdede som dansklærer, ville jeg give mine elever til opgave at skrive det kapitel, pigen læser :o) og glæde mig spændt til at læse alle de vidt forskellige kapitler, der måtte komme ud af det.

“Untitled II” kan købes her.

Nedenfor kan du se lidt flere eksempler på Esra Røise’s kreationer. Jeg er vild med hendes streg og brug af akvarelfarver. Så perfekt i sit uperfekte udtryk.

Sisters_EsraRøise

Den her går lige i hjertet på mig. Den er utrolig smuk. Jeg fornemmer sorg…omsorg og støtte…’jeg er der for dig’…
Kan købes her.

SkaterGirlEsra Røise har også lavet det her über cool skateboard. Hvis bare jeg var skater girl…

peekaboo_Esra

Det her giver mig smil på læben. Skævt og originalt på den skønneste måde! Provokerende på en super raffineret måde! Love it!
“Peekaboo” kan købes her.

Søndagssmil ~ da Wahine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Screw it, just do it!